به گزارش خبرگزاری «حوزه» ازاصفهان، حجتالاسلام حسن سراجزاده، رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز هفته پژوهش، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شورای فرهنگ عمومی کشور با هدف ترویج فرهنگ پژوهش، روز ۲۵ آذرماه را به عنوان روز پژوهش معرفی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز هفته پایانی آذرماه را به عنوان هفته پژوهش نامگذاری کرد.
وی افزود: هدف از این نامگذاری، ترویج فرهنگ پژوهش در سطح کشور، ارتقاء جایگاه پژوهش و فعالان این عرصه، تشویق و ترغیب پژوهشگران به تولید و توسعه هر چه بیشتر علم، تبیین وضعیت موجود و آینده پژوهش در مراکز پژوهشی، شناسایی و عرضه یافتههای پژوهشی و ایجاد فضای تعاملی میان پژوهشگران و واحدهای پژوهشی به منظور آشنایی با نتایج تحقیقات یکدیگر است و در این راستا، فعالیتهای پژوهشی منتشر شده و از پژوهشگران و پژوهشهای برتر تقدیر به عمل می آید.
حجتالاسلام سراجزاده با بیان اهمیت و ضرورت پژوهش، گفت: یکی از اساسیترین نیازهای هر کشور برای پیشرفت و توسعه و تولید علم این است که تحقیق و پژوهش محور فعالیتها قرار گیرد. در واقع مراکز پژوهشی به منظور کمک به تولید و توسعه علم و پاسخگویی به سوالات و شبهات و نیازهای موجود در عرصههای مختلف تاسیس شدهاند.
وی تصریح کرد: با توجه به گسترش آسیبهای فکری، فرهنگی و اجتماعی، به ویژه تزلزل نظام خانواده و گسترش پدیده طلاق و اختلافات میان زوجین، ضروری است تا حوزههای علمیه بیشتر به مسئله پژوهش توجه کنند تا بتوانند به سؤالات و شبهات پاسخ داده و راهکارهایی را برای حل آسیبها ارائه دهند.
رئیس پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در پایان گفت: با توجه به گسترش آسیبهای ناشی از فضای مجازی، ضرورت پژوهشهای دینی بیش از پیش احساس میشود، ضمن این که برخی از راهحلهای پیشنهادی با رویکرد دینی ارائه نشده و در واقع با رویکرد دینی بهتر میتوان به آسیبها پرداخت، لذا آنچه اهمیت دارد، تولید و توسعه علم به ویژه با رویکرد دینی به جای استفاده صرف از نتایج تحقیقات دیگران است.
انتهای پیام
نظر شما